UA RU EN
Головна > Продукція > Згущене молоко > Вершки згущені з цукром

Вершки згущені з цукром

Вершки згущені з цукром Ж/Б
Вершки згущені з цукром Ж/Б
Вершки згущені з цукром дой пак
Вершки згущені з цукром дой пак

Щоб відчути усю повноту смаку згущівки, найкраще підійдуть вершки згущені з цукром, які отримують шляхом консервування суміші із вершків, цукрового порошку та цільного молока. За рахунок незначного вмісту рідини продукт дуже концентрований та густий.

 

Корисні властивості деяких мінералів, які містяться у молочних консервах:

 

 

  • кальцій — приймає безпосередню участь у найбільш складних процесах, таких як згортання крові;
  • фосфор — забезпечує нормальний ріст/стан зубної та кісткової тканин;
  • залізо — є незмінним у внутрішньоклітинному обміні та кровотворенні;
  • натрій — необхідний для активації багатьох ферментів підшлункової залози, регулює виділення нирками продуктів обміну речовин і т.д.

 

 

Можливо Ви здивуєтесь, але це далеко не повний перелік, та і його досить, щоб зрозуміти, яку користь вершки згущені з цукром мають для людини.

 

Зверніть увагу на високоякісну продукцію молококонсервного комбінату «Первомайский МКК» - широкий асортимент, лише натуральні інгредієнти та відповідність високим стандартам якості!