UA RU EN
Головна > Без стабілізаторів

Без стабілізаторів

Останнім часом все більший вплив на стан організму і його працездатність надають саме продукти харчування, які входять в щоденний раціон споживання, а якщо точніше - їх склад, який у свою чергу, містить цілий перелік всіляких так званих "покращувачів " - харчових добавок. У цей список входять і всілякі стабілізатори, емульгатори, загусники (Е400 - Е481).

Стабілізатори в згущеному молоці дозволяють регулювати консистенцію продукту, підвищувати відчуття жирності в продуктах з низьким вмістом жиру, надавати кремоподібні смакові якості.

Такі властивості дають можливість несумлінним виробникам істотно здешевити собівартість продукції, тому що дозволяють відмовитися від дорогих натуральних компонентом (молочного жиру) і енергоємних виробничих процесів, що незмінно відбивається на якості продукції і завдає шкоди здоров'ю споживачів.